Musikkollektiv släpper nytt album.

Gruppen Djurkparken har under 2020 och i början av detta år smugit igång detta släpp med tre singlar och idag släpps det nya albumet ”Livet är fullt av sånt man glömmer”. Musikkollektivet har under åren visat en stor bredd med sin genreöverskridande musik men håller fast i sin rap även denna gång.

”Livet är fullt av sånt man glömmer”  är en skiva fylld av tunga beats som samsas med välproducerade basgångar och starka texter. Soundet känns New York och underground jämfört med Djurparkens tidigare släpp. Alla gruppens röster är unika – från Davids skånska till Jespers mörka stämma och det skapar ett eget sound som är lätt att känna igen, och som Djurparken behåller oavsett vilka genres de blandar in. Som pricken över i:et får vi även höra gruppen Ambivalensen på två av låtarna som lägger till ytterligare intressanta röster.

Avslutningsspåret ”Född igår” bjuder på ett mer positivt och soligt sound som sticker ut på plattan och lämnar en med längtan efter sommaren.

Låtskrivare: Anthon Johansson, Basse Davidsson, David Lexholm, Gustav Elveros, Jesper Engström, Jesper Trodal,
Sandra Isabel, Sebastian Davisson
Producenter: Djurparken

  • Låtskrivare: Anthon Johansson, Basse Davidsson, David Lexholm, Gustav Elveros, Jesper Engström, Jesper Trodal, Sandra Isabel, Sebastian Davisson
  • Producent: Djurparken

Skriven av: Emma Andersson