Artisten fyller restaurangen med ljuva toner.

Natalie Lindh debuterade med låtarna ”Enkelt Att Fastna” och ”Vin” under 2020 och har tagits väl emot av sina lyssnare med sina relaterbara texter och sin mjuka röst. Hennes låtar bjuder på jazziga toner med starka basgångar och smittande melodier. Nu har hon tagit över restaurangen Ångbåtsbryggan i Stockholm och sedan 5 oktober har hon och hennes band Gåsarna spelat live där onsdag till lördag varje vecka och i onsdags fick jag möjlighet att sitta i publiken.

Spelningen drar igång med mycket energi och sättningen består av trummor, percussion, stämsång, gitarr och bas. Bandet känns samspelta och det märks att de spelat många kvällar ihop den senaste tiden. Trots att scenen är liten och trång har de sett till att sätta ett ordentligt ljud med snyggt ljus och en liten rökmaskin vilket höjer stämningen ännu mer. Natalie och Gåsarna spelar hennes släppta låtar och en stor mängd osläppta låtar och båda kategorierna gick hem hos publiken.

Mitt i spelningen blir det ett glapp i en kabel och ett bandet drar igång ett spontant jam med en text om att byta ut kabeln. Nathalies närvaro, bandets samspel och humor, och restaurangens storlek skapar en familjär känsla i rummet och jag hoppas att de fortsätter att spela efter att perioden på Ångbåtsbryggan är över.

Nathalie och Gåsarna spelar i två veckor till, fram till 26e november, så passa på att gå och se dom.

Skriven av: Emma Andersson