Tidigare i år skrev jag om Robert John Davids singel ”Än en gång” och skrev då att han måste vara en av Sveriges flitigaste låtskrivare. Nu har han släppt albumet ”I all hast” som ”Än en gång” medverkar på, och detta är hans 4:e album på 3 år. Fokusspåret på albumet heter ”Gamla goa lagom” och är Veckans låt här på Wahwah.

Låten är en energisk indiepoplåt med lekfulla gitarrer som alterneras av Robert John Davids sång. Det drivande tempot i trummorna bidrar till det energiska soundet som sedan bryts av i en lugnare del som känns mer bluesig med blåsinstrument och gungande takt.

Jag pratade med en god vän om vad det är som har hänt med gamla goa lagom. Vi jäktar hit och dit och trånar efter mer än vi redan har. Fort ska det gå och att nöja sig är inte riktigt aktuellt, en ständig strävan. Det blir ju svårt att andas bara att tänka på det, berättar artisten.

Resten av albumet fortsätter bjuda på välproducerade indiegitarrer tillsammans med luftiga blåsinstrument. Lyssna på hela albumet här:

  • Låtskrivare: Fredrik Serholt, Robert Serholt
  • Producent: Robert Serholt