Duo släpper låt om känslan av frihet.

Barndomsvännerna Ida och Elina i duon Isle Of You beskriver sin vänskap som att de gått från ”småglin på Öland till helt lost i Stockholm” och de har varit en musikduo i fler år än de inte har varit det. Isle Of You har genom åren släppt en hel del musik som tagits väl emot av lyssnarna och medier, och nu släpper de låten ”Cool Without You”

Den nya singeln bjuder på duons välproducerade popsound med krispig sång och fylliga synthar. Beater får låten att passa lika bra på dansgolvet som på roadtripen och den luftiga refrängen känns unik för en popduo som själva inte är DJs. Jag ser fram emot att höra denna låt ute i sommar.

– ”Cool Without You” skrevs under en tid då vi ville göra oss fria men inte hade mod nog. Uppbrott är inte bara ett farväl till personen som du älskat, utan även en del av dig själv och ett liv som aldrig blir detsamma igen. För att manifestera känslan av frihet, som infinner sig när man kommit över saknad, rädsla och alla känslor som kommer med ett uppbrott, skrev vi ”Cool Without you”, berättar duon.

  • Låtskrivare: Elina Danielsson, Ida Johansson, Joakim Buddee
  • Producent: Joakim Buddee

Skriven av: Emma Andersson