Internationell doldis och Manifestnominerad producent släpper remixer.

Under hösten 2022 släppte artisten Fia EPn ”Cirkeln” där hon för första gången släppte musik på svenska efter att ha turnerat världen över med sin musik sedan debuten 2016. Nu släpps en ny EP med remixer av låtarna, skapade av den Manifestnominerade producenten och artisten Badlands. Singeln ”Djupt ner i jorden (Badlands Remix)” släpptes i mitten av april och nu är det dags för resten av remixerna att se dagens ljus.

– Jag älskar utmaningar och att ta in Fias kraftsånger in i min lofi-värld var verkligen en utmaning och liknar inget av mina tidigare samarbeten. Det var svårt, inspirerande, läskigt och väldigt kul att stöpa fram ett sound som representerar oss båda, säger Catharina Jaunviksna, namnet bakom Badlands.

Att vara från vitt skilda genrer och länka samman genom dessa låtar känner jag har öppnat en ny del av min egen kreativitet. Att släppa kontroll, experimentera med kontraster och låta något nytt växa fram i mötespunkten mellan våra musikaliska kraftfält har varit inspirerande, säger Fia Forsström.

  • Låtskrivare: Fia Forsström, Catharina Jaunviksna, Robert Eklund
  • Producent: Badlands

Skriven av: Emma Andersson