Ung artist tillbaka med ännu en 90-tals doftande singel.

19-åriga artisten och låtskrivaren Ella Rammelt började sjunga och skriva låtar tidigt i livet och var som 11-åring finalist i Lilla Melodifestivalen. Sedan dess har hon hunnit vara BRIS-ambassadör och donerade alla intäkter till organisationen från singeln ”Det Gör Ont Nu Men Det Läker”, samt co-writat den officiella låten till konventet NärCon där hon uppträde på Nordic Cosplay Championship som sändes på SVT. Förra året släppte hon bland annat låten ”do u miss me?” och nu är hon tillbaka med en ny singel.

”Drown Me (Wine)” bjuder på RnB doftande sång med luftiga toner tillsammans med 90-tals inspirerande melodier. En stark och välklingande gitarr driver låten och basen i refrängen tillsammans med beatet bidrar till att låten passar lika bra på bilresan som på dansgolvet.

Kortfattat handlar låten om att inte fatta grejen med kärlekslåtar förens man själv blir kär första gången. Jag har aldrig riktigt gillat kärlekslåtar då dem tenderar att vara väldigt klyschiga men när jag själv blev kär insåg jag varför folk skriver om kärlek och hur självklart det blir då, berättar artisten.

  • Låtskrivare: Antonio Charry Qvarforth, Ella Rammelt, John Rammelt
  • Producenter: Ella Rammelt, John Rammelt, Antonio Charry Qvarforth